Toimitus ja maksuehdot

TUOTTEET JA TUOTEHINNAT

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

MAKSUTAVAT

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

TOIMITUSTAVAT

Toimitustapana käytämme Matkahuollon bussipakettia, jonka arvo on 2,90€. Toimituskulu lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

Lähetämme tuotteet mahdollisimman pian, useimmiten vuorokauden kuluessa, mutta vähintään 1 – 3 vuorokauden sisällä. Jos tilauksessa ilmenee puutteita, olemme sinuun yhteydessä.

Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet myymälästämme. Noudettaessa toimituskulut ovat aina 0,00 €.

TUOTTEEN PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus koskee ainoastaan avaamattomia ja käyttämättömiä tuotteita. Olethan aina yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla (myynti (at) karstulanautovaraosa.fi),  palautukseen liittyvissä asioissa.

TUOTEVIRHEEN SATTUESSA

Olethan aina yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla (myynti (at) karstulanautovaraosa.fi), tai puhelimitse 014 462 222 mikäli tuote on vioittunut tai tilauksessa ilmenee muita virheitä.

TOIMITUSEHTOJEN HYVÄKSYMINEN

Tilaamalla hyväksyt edellä mainitut toimitusehdot.