CHAMPION ACTIVE DEFENCE 10W40 B4

5,90 23,30 

Poista

Karstulan Autovaraosa

FacebookTwitter

Kuvaus

Tämän puolisynteettisen voiteluaineen pohjana ovat huolellisesti valikoidut, erittäin korkealaatuiset raakaöljyt. Edistynyt moottoriöljy on kehitetty erityisesti täyttämään ACEA A3/B4-08 -vaatimukset ja Euro 4 -normit. Se on suunniteltu nelitahtisten bensiini- ja dieselkäyttöisten autojen voiteluun. Käyttökohteisiin kuuluvat myös suoraruiskutusjärjestelmällä varustetut dieselmoottorit, kuten Common Rail, HDI ja CDI. Keskeisiä ominaisuuksia ovat vähäinen tuhkan muodostus ja ensiluokkainen ikääntymisenkesto.

Käyttökohteet

Ihanteellinen valinta useimmille bensiini- ja dieselmoottoreille – sekä vapaasti hengittäville että turboahdetuille. Suositellaan etenkin suoraruiskutusdieselmoottoreille: esimerkiksi yhteispaine, HDI ja CDI. Soveltuu erinomaisen viskositeetti-indeksin ansiosta ympärivuotiseen käyttöön.

OMINAISUUDET

Täydellinen moottorin suoja: pitää moottorin tehokkaasti puhtaana.
Kylmäkäynnistys: erittäin hyvä juoksevuus matalissa lämpötiloissa.

Suorituskyky

Huolella valitut lisäaineet pitävät moottorin puhtaana ja toimivana ja suojaavat tehokkaasti sakan muodostumiselta ja kulumiselta. Öljyllä on optimaalinen juoksevuus alhaisissa lämpötiloissa ja vakaa viskositeetti korkeissa lämpötiloissa.

Määritystaso

  • ACEA: A3/B3-10
  • ACEA: A3/B4-08
  • API: SL/CF

Löydä oikea Champion-voiteluaine – klikkaa tästä valmistajan sivulle

Lisätiedot

Valitse koko

1L, 5L