CHAMPION CHRONO 4T 10W60

9,80 

Karstulan Autovaraosa

FacebookTwitter

Kuvaus

Tämän puolisynteettisen voiteluaineen pohjana ovat huolellisesti valikoidut, erittäin pitkälle jalostetut raakaöljyt. Öljy on tarkoitettu nelitahtimoottoreille normaaliin ja tiiviiseen käyttöön. Sitä käytetään pääasiassa vaativissa olosuhteissa kuten kilpa-ajossa tai kuumissa ilmastoissa. SAE 60 -luokka varmistaa optimaalisen voitelun näissä olosuhteissa. Lisäksi tuote takaa korkean juoksevuuden kylmäkäynnistyksessä ja moottorin kuumentuessa. Paranneltu koostumus sisältää vaihteistoille tarkoitettuja erittäin korkean paineen lisäaineita. Öljyn erityinen koostumus ehkäisee märkäkytkinten luistoa, ja sillä on erinomainen dispergointi- ja pesuteho. Se antaa moottoreille optimaalisen suojan ja entistä pidemmän käyttöiän.

Käyttökohteet

Tämän öljyn pohjana ovat synteettiset ainesosat. Se on tarkoitettu nelitahtimoottoreille normaaliin ja tiiviiseen käyttöön. Se on suunniteltu käytettäväksi raskaissa olosuhteissa kuten kilpa-ajossa ja kuumissa ilmastoissa. Öljy sopii myös erittäin hyvin V-twin-moottoreille ja big bore -moottoreille, joiden tilavuus on yli 1 200 kuutiosenttimetriä. Se sopii moottoripyörien integroidulle ja integroimattomalle vaihteistolle, jossa on märkä- tai kuivakytkin.

OMINAISUUDET

Moottorin suoja: erinomainen moottorin puhtaus ja luotettavuus.
Kulumisenesto ja hapettumisen kesto: suojaa ratkaisevan tärkeitä osia erinomaisesti.
Lämmönkesto: erinomainen viskositeetin vakaus.

Suorituskyky

Öljyn huolella valitut pohjaöljyt ja lisäaineet vähentävät aktiivisesti kulumista ja sakan muodostumista ja pitävät moottorin puhtaana ja toimivana.

Määritystaso

  • API: SL
  • JASO: MA
  • JASO: MA2

Tekniset tiedot (TDS) (484kB)
Käyttöturvallisuustiedote (Material Safety Data Sheet, MSDS) (170kB)

Löydä oikea Champion-voiteluaine – klikkaa tästä valmistajan sivulle