Champion LDS Fluid 1L

18,20 

Karstulan Autovaraosa

FacebookTwitter

Kuvaus

KUVAUS

Tämän täyssynteettisen voiteluaineen pohjana ovat huolellisesti valikoidut, erittäin korkealaatuiset raakaöljyt. Tämä erittäin tehokas hydraulineste sopii käytettäväksi uudenaikaisten ajoneuvojen, kuten Citroënin, aggregaateissa. Se sopii äärimmäisiin ympäristön lämpötiloihin ja takaa täyden suorituskyvyn järjestelmän lämpötilan ollessa -40 °C … +130 °C. Ei sovi yhteen (vihreiden) mineraalinesteiden kanssa!

Käyttökohteet

Tämä neste on suunniteltu erityisesti hydrauliikkajärjestelmille, joita on muun muassa Hydractive 3 -jousitusjärjestelmällä varustetuissa viimeisimmissä Citroënin autoissa. Erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta sitä käytetään esimerkiksi ohjaustehostimissa, tasosäätimissä, iskunvaimentimissa, hydropneumaattisissa jousituksissa sekä ajonvakautus- ja luistonestojärjestelmissä. Ei saa käyttää käyttökohteissa, joihin suositellaan mineraalinestettä (vihreä LHM Plus).

OMINAISUUDET

Korroosionesto-ominaisuudet: suojaa järjestelmää kattavasti.
Jähmepiste: erinomaiset lämpöominaisuudet.

Suorituskyky

Tämä synteettinen hydraulineste soveltuu äärilämpötiloihin. Se takaa täyden suorituskyvyn, kun järjestelmän lämpötila on –40 °C… yli 130 °C.

Määritystaso

  • DIN: 51524 T3
  • ISO: 7308

Tekniset tiedot (pdf)
Käyttöturvallisuustiedote (pdf)

Löydä oikea Champion-voiteluaine – klikkaa tästä valmistajan sivulle