CHAMPION OEM SPECIFIC 5W30 C3

10,40 43,20 

Poista

Karstulan Autovaraosa

FacebookTwitter

Kuvaus

Tämän täyssynteettisen voiteluaineen pohjana ovat huolellisesti valikoidut, erittäin korkealaatuiset raakaöljyt. Sen kehittämiseen on käytetty katalysaattorin kanssa yhteensopiville Mid SAPS -moottoriöljyille tarkoitettua uusinta tekniikkaa. Sen erityinen koostumus yhdistää polttoainetaloudellisuuden entistä pidempään käyttöikään. Entistä vähäisempi tuhkan muodostus suojaa hiukkassuodattimia ja pakokaasun jälkikäsittelylaitteita.

Käyttökohteet

Tätä dexos 2TM -hyväksyttyä öljyä on käytettävä kaikissa uusissa GM:n/Opelin/Vauxhallin/Chevroletin diesel- ja bensiinimalleissa. GM/Opel on ilmoittanut, että dexos 2TM -vaatimus on taaksepäin yhteensopiva vanhempien GM/Opel-vaatimusten (GM-LL-A-025 ja GM-B-LL-025) kanssa. Useimmissa GM:n/Opelin/Vauxhallin/Chevroletin diesel- ja bensiinikäyttöisissä ajoneuvoissa voi käyttää dexos 2TM -voiteluaineita. C2* täyttää kaikki ACEA C2 -moottorinsuojavaatimukset.

OMINAISUUDET

Jälkikäsittelysuoja: täydellinen jälkikäsittelylaitteen suoja.
Täydellinen moottorin suoja: erinomainen moottorin puhtaus ja luotettavuus.
Polttoainetaloudellisuus: pienempi polttoaineenkulutus ja pienemmät hiilidioksidipäästöt.

Suorituskyky

Dexos 2 vaatii erittäin tehokasta nestettä tarjoten suojan kulumista vastaan, puhtaamman männän, hapettumisen eston ja pienemmän öljynkulutuksen. Tämä Mid SAPS -öljy täyttää Euro 4 ja Euro 5 -normien vaatimukset ja suojaa dieselhiukkassuodatinta lialta ja rikkoutumiselta.

Lisätiedot

Valitse koko

1L, 5L