CHAMPION OEM SPECIFIC 5W30 MS-F

9,60 38,64 

Poista

Karstulan Autovaraosa

FacebookTwitter

Kuvaus

Tämän täyssynteettisen voiteluaineen pohjana ovat huolellisesti valikoidut, erittäin korkealaatuiset raakaöljyt. Tuote on kehitetty erityisesti Ford WSS-M2C913-C/D -vaatimuksia vastaavaksi. Sillä on aiempaa merkittävästi paremmat voiteluominaisuudet, ja se takaa polttoainetaloudellisuuden (> 3 %). Tämä öljy korvaa M2C-913-A/B -vaatimusten mukaiset tuotteet.

Käyttökohteet

Se on ollut vuodesta 2009 alkaen pakollinen kaikille Ford-malleille (bensiini ja diesel, mukaan luettuina hiukkassuodattimella varustetut mallit). Sitä on käytettävä myös ajoneuvoissa, joissa on 2,2 Duratorq TDCI -moottori, ja se on taaksepäin yhteensopiva Fordin kaikkien nykyisten dieselmoottoreiden kanssa, lukuun ottamatta malleja, joissa on pumppusuutin (Galaxy I ja II), ja Ford KA -mallia (diesel ja bensiini vuodesta 2009 alkaen).

OMINAISUUDET

Polttoainetaloudellisuus: erinomainen polttoainetaloudellisuus ja entistä pienemmät hiilidioksidipäästöt.
Täydellinen moottorin suoja: pitää moottorin tehokkaasti puhtaana.
Kylmäkäynnistys: erinomainen juoksevuus matalissa lämpötiloissa.

Suorituskyky

Uuden sukupolven, alhaisen viskositeetin erittäin juokseva öljy. Parantaa polttoainetaloutta ja pienentää päästöjä, helpottaa käynnistystä ja nopeuttaa öljyn kiertoa. Ainutlaatuinen lisäainevalikoima pidentää öljyn käyttöikää ja öljynvaihtovälejä.

Määritystaso

  • ACEA: A1/B1-12
  • ACEA: A5/B5-12
  • API: SL/CF

Lisätiedot

Valitse koko

1L, 5L